Sinop Tanıtım Platformu

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan ( Kapıcı Cafer - Bizimkiler dizisi)

 

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen.

 

1946 yılında Sinop'ta dünyaya geldi..

 

Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1971'de sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki Kapıcı Cafer tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi.

 

Ödülleri

 

36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

 

Filmografisi

 

Hanımın Çiftliği - 2010

Nekrüt - 2008

Ahh İstanbul - 2006

Tatil Aşkları - 2004

Altın Kafes - 2004

Hayat Bilgisi - 2003

Aşk Meydan Savaşı - 2002

Balalayka - 2000

Duruşma - 1999

Sevda Kondu - 1996

SGT - Eylül 03 2016 · Yazar Adı: Sinop Ünlüleri · Yazdır Okunma : 1164

Oylama

Sadece üyeler oylayabilir.

Oy verebilmek için lütfen üye olun ya da üye girişi yapın.

Henüz bir oylama yapılmamış.


Hava / Nöbetçi Eczaneler

KARADENİZ ECZANESİ - Sinop - Merkez

GELİNCİK MAH.FATİH CAD.NO.35
(368) 260 00 18

ÖNCEL ECZANESİ - Ayancık

YALI MAH. ATATÜRK CAD. NO.21/B
(368) 613 13 95

ÖZCAN ECZANESİ - Boyabat

CAMİİKEBİR MAH. ADNAN MENDERES BULVARI NO:51/C
(368) 315 47 10

TEK ECZANESİ - Durağan

HÜRRİYET CAD. NO:1
(368) 416 11 52

ERFELEK ECZANESİ - Erfelek

CUMHURİYET MEYDANI NO:18
(368) 511 20 39
Eczaneyi haritada görüntülemek için tıklayınız...

GÜÇLÜ ECZANESİ - Gerze

YENİ MAH. FATİH CADDESİ NO:57
(368) 718 17 78

TÜRKELİ ECZANESİ - Türkeli

GÜZELYURT MAH. ERDEMBEY CAD. CAMİ SOK. NO:7/B
(368) 671 24 20

Sinop Namaz Vakitleri

Çevrimiçi Kullanıcılar

Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1

Çevrimiçi Üyeler: 0

Toplam Üye Sayısı: 3
En Yeni Üye: oya

Bize Ulaşın

0368 261 45 95
0368 261 45 95
0507 594 45 56
E-Posta Gönderin
Facebook'tan Takip Edin
Twitter'dan Takip Edin
Google'da Takip Edin
Instagram'dan Takip Edin
Abalı Köyü, Dikenli Mahallesi