Sinop Tanıtım Platformu

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan (Kapıcı Cafer) Kimdir?

Ercan Yazgan ( Kapıcı Cafer - Bizimkiler dizisi)

 

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen.

 

1946 yılında Sinop'ta dünyaya geldi..

 

Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1971'de sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki Kapıcı Cafer tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi.

 

Ödülleri

 

36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

 

Filmografisi

 

Hanımın Çiftliği - 2010

Nekrüt - 2008

Ahh İstanbul - 2006

Tatil Aşkları - 2004

Altın Kafes - 2004

Hayat Bilgisi - 2003

Aşk Meydan Savaşı - 2002

Balalayka - 2000

Duruşma - 1999

Sevda Kondu - 1996

SGT - Eylül 03 2016 · Yazar Adı: Sinop Ünlüleri · Yazdır Okunma : 1067

Oylama

Sadece üyeler oylayabilir.

Oy verebilmek için lütfen üye olun ya da üye girişi yapın.

Henüz bir oylama yapılmamış.


Hava / Nöbetçi Eczaneler

DERMAN ECZANESİ - Sinop - Merkez

SAKARYA CAD.NO.33/B
(368) 261 27 11

YÜKSEL ECZANESİ - Ayancık

YALI MAH.ATATÜRK CAD.NO:26/A
(368) 613 16 31

BÜYÜK ECZANESİ - Boyabat

KUMLUK MAH. STADYUM CAD. NO:17
(368) 315 27 85

TEK ECZANESİ - Durağan

HÜRRİYET CAD. NO:1
(368) 416 11 52

ÇAĞLAR ECZANESİ - Erfelek

CUMHURİYET CAD. MERKEZ MAH.NO:12/A
(368) 511 20 20

DOLGUN ECZANESİ - Gerze

ÇARŞI MAH. ATATÜRK CAD.NO:13/B
(368) 718 17 59

YAŞAM ECZANESİ - Türkeli

GÜZELYURT MAH.CAMİ SOK.NO.1/A
(368) 671 22 76

Sinop Namaz Vakitleri

Çevrimiçi Kullanıcılar

Çevrimiçi Ziyaretçiler: 1

Çevrimiçi Üyeler: 0

Toplam Üye Sayısı: 3
En Yeni Üye: oya

Bize Ulaşın

0368 261 45 95
0368 261 45 95
0507 594 45 56
E-Posta Gönderin
Facebook'tan Takip Edin
Twitter'dan Takip Edin
Google'da Takip Edin
Instagram'dan Takip Edin
Abalı Köyü, Dikenli Mahallesi